u bevindt zich hier: Kantoormeubelen Helmond

Kantoormeubelen Helmond

Voor kantoormeubelen in Helmond moet je bij Versluis kantoorinrichters zijn. Wilt u eerst een informatief gesprek bij u op kantoor of in de regio Helmond? Geen probleem. Versluis kantoorinrichters heeft ervaren kantoormeubelspecialisten in huis die u perfect kunnen adviseren bij het inrichten van uw kantoor of werkplek thuis. Deze specialisten zijn dagelijks in Helmond actief. Wij, Versluis kantoorinrichters zijn onafhankelijk en bieden u daardoor verschillende merken kantoormeubelen aan. Enkele merken kantoormeubelen zijn:
Onder kantoormeubelen verstaan we niet alleen bureautafels, maar ook andere type kantoormeubelen als, kantinemeubelen, vergadermeubelen, ontvangstmeubelen, loungemeubelen en zitmeubelen. Kantoormeubelen worden vervaardigd van verschillende materialen. Deze materialen bepalen de duurzaamheid van de kantoormeubelen. In ons assortiment kantoormeubelen hebben we ook kantoormeubelen van fabrikanten die voldoen aan Cradle to Cradle eisen. Onze adviseurs in de regio Helmond beschikken over een ruime know-how van kantoormeubelen. Wij kunnen voor u de juiste selectie maken welke materialen in uw kantoormeubelen moeten worden toegepast. Ook op het gebied van efficiency, ergonomie en Arbo kan Versluis kantoorinrichters in Helmond u helpen de juiste kantoormeubelen te vinden.
Ook kunnen we vrijblijvend stoelen bij u op proef zetten. Onze adviseurs kunnen na een goed informatief gesprek een selectie maken van de bureaustoelen en deze bij u in de regio Helmond op proef plaatsen. Voor een grotere proefplaatsingen is het ook geen probleem. Wij beschikken over een eigen transport afdeling en zijn meerdere keren wekelijks in Helmond.
Versluis kantoorinrichters levert al ruim 60 jaar kantoormeubelen in Helmond 
en de regio Noord-Brabant. In onze showroom aan de Rietveldenweg 88 in Den Bosch hebben we een ruime collectie met kantoormeubelen staan.
Bel 073 - 8 000 266 en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Wij hebben voor vele bedrijven en instellingen in Helmond kantoormeubelen geleverd. Kortom voor kantoormeubelen in Helmond moet u bij Versluis kantoorinrichters zijn.

  1. Home