u bevindt zich hier: Kantoormeubelen Breda

Kantoormeubelen Breda

Voor kantoormeubelen in Breda moet je bij Versluis kantoorinrichters aan de Rietveldenweg in Den Bosch zijn. Onze showroom te 's-Hertogenbosch is slechts 30 minuten van Breda . Versluis kantoorinrichters in Den Bosch heeft ervaren kantoormeubelspecialisten in huis die u perfect kunnen adviseren bij het inrichten van uw kantoor of werkplek thuis. Wij, Versluis kantoorinrichters, zijn onafhankelijk en kunnen u daardoor verschillende merken kantoormeubelen aanbieden. Enkele van deze merken kantoormeubelen zijn:

Onder kantoormeubelen verstaan we niet alleen bureautafels, maar ook andere type kantoormeubelen zoals, kantinemeubelen, vergadermeubelen, ontvangstmeubelen, loungemeubelen en zitmeubelen. Kantoormeubelen worden vervaardigd van verschillende materialen. Deze materialen bepalen de duurzaamheid van de kantoormeubelen. In ons assortiment kantoormeubelen hebben we ook kantoormeubelen van fabrikanten die voldoen aan Cradle to Cradle eisen. Onze adviseurs beschikken over een ruime know-how van kantoormeubelen om te voldoen aan de Cradle to Cradle eisen. Wij kunnen voor u de juiste selectie maken welke materialen in uw kantoormeubelen moeten worden toegepast. Ook op het gebied van efficiency, ergonomie en Arbo kan Versluis kantoorinrichters u helpen de juiste kantoormeubelen te vinden.

Versluis kantoorinrichters Breda levert al ruim 60 jaar kantoormeubelen in Breda en de regio West-Brabant. Bel 073 - 8 000 266 en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Wij hebben voor vele bedrijven en instellingen in Breda kantoormeubelen geleverd. Enkele zijn Wegener, Tender, Surplus Welzijn, Vifor Pharma, en vele andere. Kortom voor kantoormeubelen in Breda moet u bij Versluis kantoorinrichters zijn.

  1. Home