u bevindt zich hier: Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Een kantoor inrichten is een vak. Er komt veel meer bij kijken dan alleen een kantoortafel en een bureaustoel in een kantoor plaatsen. Een goede kantoorinrichting bevordert de sfeer en productiviteit bij de mensen. Tevens wilt u natuurlijk aan uw relaties laten zien hoe u erbij zit. Mooi, warm niet te overdreven luxe maar wel een mooi ingericht kantoor.

Wij, Versluis kantoorinrichters, hebben al ruim 60 jaar ervaring met het inrichten van kantoren. Bij kantoorinrichting onderzoeken we diverse onderdelen.

  1. Wat is het doel van de inrichting?
  2. Hoe lang blijft men in dit kantoor gehuisvest?
  3. Welke eisen stelt men aan functionaliteit en uistraling? 
  4. Organisatie structuur/ vlekkenplan

Met onder andere bovengenoemde onderwerpen komen we tot een op maat gesneden kantoorinrichtingsplan. In combinatie met een interieurarchitect kunnen we de gewenste sfeer en beleving op uw kantoor creëren.

Wij, Versluis kantoorinrichters, zijn onafhankelijk. Voor uw kantoorinrichting hebben we een uitgekiend assortiment meubelen om uw vergaderkamer, directiekamer, administratie en andere ruimte in het kantoor mooi en efficiënt in te richten. Ons voorstel van een kantoorinrichting stopt niet bij een bureau, maar gaat verder. Bij een kantoorinrichting hoort meestal ook een kantine en ontvangstruimte. Een kantoorinrichting bestaat ook uit vloerbedekking, zonwering en planten. Wij bieden dan ook een complete kantoorinrichting.

Mocht u eerst e.e.a. willen zien dan bent u van harte welkom in onze showroom van ruim 500m2. Of we komen eerst naar u toe voor een kennismakingsgesprek. Onze verkoopadviseurs van de afdeling kantoorinrichting staan u graag te woord. U kunt ons ook bereiken in Den Bosch nummer 073 – 8000 266.

Wij hebben voor vele organisaties al een kantoorinrichting mogen verzorgen. In Breda, Eindhoven, Utrecht, Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam. Uw kantoorinrichting stopt bij Versluis kantoorinrichters niet bij het leveren. Onze eigen monteurs kunnen uw kantoorinrichting nog jaren na levering blijven service geven. Door continue training en opleidingen van de fabrikanten zijn wij in staat al het onderhoud in uw kantoorinrichting snel en goed uit te kunnen voeren. 

  1. Home