u bevindt zich hier: Kantinetafel

Kantinetafel

 In een kantine heb je tafels nodig om aan te eten en te drinken. Er zijn verschillende typen kantinetafels. Zo zijn er hoge en lage kantinetafels. De lage kantinetafels zijn 75cm hoog. Hier worden de kantinestoelen toegepast. Bij de hoge kantinetafels van ca. 110cm hoog kunnen barkrukken worden toegepast. De hoge kantinetafels zijn meestal rond met een doorsnede van 80cm. De lage kantinetafels zijn in verschillende vormen te verkrijgen. Rechthoekig, vierkant, rond, trapezium, kwart ellips. Door deze verschillende vormen van kantinetafels toe te passen kunt u vele tafelopstellingen creëren.   

Materialen

De kantinetafels met diverse bladmaterialen uit te voeren. Fineer wordt ivm de hardheid meestal niet toegepast. Soms wordt volkern toegepast. De meeste gebruikte bladmaterialen zijn kunststof en hardplastic ofwel HPL. Met het oog is HPL niet van kunststof te onderscheiden. HPL is krasvaster dan kunststof en daardoor duurzamer. Beide materialen zijn in verschillende uni en hout decors. De onderstellen van de kantinetafels zijn van staal geëpoxeerd in vele kleuren.

De kwaliteit van de kantinetafels zit in het bladmateriaal en of het frame gelast of gemonteerd is. Dit laatste bepaald de stabiliteit van de kantinetafel. Zeer zeker wanneer er met de kantinetafels wordt geschoven. De poten kunnen voorzien worden van steldoppen. Steldoppen voorkomen dat de tafel wiebelt wanneer de ondergrond niet vlak is. Versluis kantoorinrichters passen kantinetafels toe van verschillende fabrikanten. Wij hebben voor vele relaties kantine en bedrijfsrestaurants mogen inrichten. Bel 073 8000 266 en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. 

Kantine tafels - Kantinetafel
De afmetingen en vormen van de kantinetafels maken de indeling van de ruimte. De levensduur wordt bepaald door het gebruik. In bladen van kunststof en HPL is al een verschil van krasbestendigheid.