u bevindt zich hier: Kabelmanagement

Kabelmanagement en werkplekbekabeling

Op en rond de werkplek op kantoor hebben we behoorlijk wat apparatuur staan.
Deze kabels willen we niet als "Spaghetti" onder het bureau laten hangen. Ook de arbowet schrijft voor dat de bekabeling netjes opgeborgen dient te worden.
Het zorgt voor onnodige stofnesten, struikelgevaar en verlies van data.

Versluis kantoorinrichters heeft een ruim assortiment aan kabelmanagement producten. Hiermee kunnen we uw werkplek er verzorgd uit laten zien en facilitair technisch, ergonomisch en esthetisch in orde is.

Facilitair:

Ergonomisch:

Esthetisch:

Onder nieuwe bureau’s en bestaande bureaus kunnen we standaard voorzieningen aanbrengen.

Indien enkel kabels op te bergen zijn kan dit dmv kabel clips. Als ook contactdozen moeten worden opgeborgen dan passen we volume kabelgoten toe.

Verticale kabelgeleiding kan dmv kabelslurfen. We kunnen de kabels door de kabeldoorvoer weer naar boven brengen. Indien de stroom en data kabels over de grond moeten kunnen we het netjes begeleiden en opbergen door kabelbruggen.

Uiteraard kunnen we het kabelmanagement ook toepassen op uw bestaande bureautafels.

Bij flexwerkplekken en vergadertafels kunnen opzet of in het blad geïntegreerde stroom en data RJ 45 (cat 5 en Cat6) geplaatst worden.

Wij komen altijd op locatie om een advies uit te brengen. Vanzelfsprekend kunt u ook direkt contact opnemen met een van de bureaustoelen en kantoormeubilair specialisten van Versluis kantoorinrichters op telefoonnummer 073 - 8 000 266.