u bevindt zich hier: Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken volgens Versluis

Het Nieuwe Werken is ...?

Het Nieuwe Werken is hip: google geeft maar liefst 6.110.000 resultaten bij een zoekopdracht naar Het Nieuwe Werken. Er zijn talloze voorbeelden te noemen van bedrijven die als doel hebben om het nieuwe werken te faciliteren. Dit zijn vooral bedrijven in de data- en telecommunicatie of adviesbureaus op het gebied van Human Resource Management of Communicatie. Nu gaat u kennismaken met een professional in kantoordesign èn Het Nieuwe Werken.

  

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar een van onze adviseurs !

Bel met 073 - 8 000 266 of email info@versluisbv.nl.

Het Nieuwe Werken is ... Communicatie!

Er zijn steeds meer mogelijkheden in de ICT en telecommunicatie. Een werknemer kan thuis inloggen, de e-mail checken en vergaderen via video conference. Hij heeft toegang tot dezelfde documenten als op de zakelijke werkplek. Het kantoor blijft belangrijk als startpunt, hier worden plannen gemaakt en vindt onderlinge afstemming plaats. Er worden presentaties gegeven en er is gelegenheid om bij te praten, formeel en informeel.

Het gezamenlijke kantoor blijft van essentieel belang, mensen moeten elkaar ook persoonlijk zien en spreken om het werk levendig en interessant te houden. De huidige techniek maakt het mogelijk te kiezen en flexibel mee te bewegen met de ontwikkelingen thuis en binnen de organisatie.

Het Nieuwe Werken is ... Tevreden Medewerkers!

In oktober 2010 hield het NIPO in opdracht van het Ministerie van OCW een grootscheeps onderzoek naar de ervaringen met Het Nieuwe Werken. Hieruit werd onder meer duidelijk dat medewerkers die werken volgens Het Nieuwe Werken, zich gelukkiger voelen, minder stress ervaren en bovendien loyaler zijn naar hun werkgever. Zij kunnen meer werk aan en zijn vaker bereid om een paar stappen extra te zetten. Zo’n 82% van de ondervraagden vindt dat werkgevers het Nieuwe Werken moeten faciliteren mits er duidelijke afspraken worden gemaakt, medewerkers perfect bereikbaar zijn en ... er goede faciliteiten zijn op kantoor en thuis.

 

 

Bel met 073 - 8 000 266 of email info@versluisbv.nl  om een afspraak te maken met 1 van onze adviseurs

Het Nieuwe Werken is ... Moderne Kantoorinrichting!

Een werkplek moet voelen als een perfect passende jas, er moet voldoende bewegingsvrijheid zijn en toch comfort en ondersteuning. Het Nieuwe Werken vraagt niet alleen een goed passend bureau met stoel, de hele werkomgeving moet opnieuw bekeken worden. Wij noemen dit activiteit gerelateerde werkplekken. Naast de reguliere werkplek kunnen er lounge werkplekken of ontmoetingsruimtes ontwikkeld worden. Een omgeving die rust uitstraalt bevordert Het Nieuwe Werken door een meer ontspannen sfeer. Medewerkers die flexibel werken zijn niet meer dagelijks op kantoor, daarom kan er volstaan worden met minder werkplekken. Deze werkplekken worden flexibel ingericht met de modernste technieken. Ook komen er bijvoorbeeld stilte of concentratiewerkplekken voor de momenten dat een medewerker hier meer behoefte aan heeft.

Naast de werkplekken op kantoor hebben uw medewerkers wellicht thuis een werkplek, ook hierin adviseren wij uiteraard en kijken we naar de mogelijkheden binnen Het Nieuwe Werken.

Er zijn bijzonder veel mogelijkheden, ieder mens is uniek maar ook iedere organisatie. Wij denken en groeien graag met u mee!

Het Nieuwe Werken is ... Versluis!

De mensen van Versluis adviseren al 60 jaar in een juiste inrichting voor ieder kantoor! Dat wij al 60 jaar bestaan betekent veel kennis, ervaring en vooral interesse in onze klanten. Wij zijn in de jaren meegegroeid met de ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting en voorzien u van een tijdloos en tegelijk eigentijds advies.

Wilt u overstappen naar Het Nieuwe Werken? Dit vraagt wellicht slechts kleine aanpassingen binnen de huidige kantoorruimte. Eén van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs voor een advies dat past, als een perfecte jas!

Versluis: Altijd klaar voor veranderingen en steeds gericht op de toekomst .

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar een van onze adviseurs !

Bel met 073 -8 000 266 of email info@versluisbv.nl.

 

 

 
 
 

  1. Home