u bevindt zich hier: Het Nieuwe Vergaderen

 Het Nieuwe Vergaderen

Het Nieuwe Vergaderen is.......?

Het Nieuwe Vergaderen is recent ontstaan uit Het Nieuwe Werken: Google geeft nu al 530.000 resultaten bij een zoekopdracht naar Het Nieuwe Vergaderen. HNW bestaat uit activiteit gerelateerde werkomgevingen. Vergaderen is een belangrijk onderdeel. Door Het Nieuwe Werken is het kantoor ook meer een ontmoetingsplaats geworden. Ontmoeten is vaak ook vergaderen. Het Nieuwe Vergaderen is een efficiëntere vorm van het traditionele vergaderen.

Het Nieuwe Vergaderen is ...... Communicatie!

Er zijn steeds meer mogelijkheden in de ICT. Men kan overal inloggen, de e-mail checken en andere documenten via cloud omgeving bekijken en bewerken. Door middel van Google + App op je gsm, Google + Hangouts of Skype kan men overal vergaderen. Het Nieuwe Vergaderen is Communicatie!  Het kantoor blijft wel van essentieel belang, mensen moeten elkaar ook persoonlijk zien en spreken om het werk persoonlijk en levendig te houden.

Het Nieuwe Vergaderen is...... een nieuwe trend!

Een vergaderomgeving moet voelen als een perfect passende jas. Wat wordt er besproken formeel of informeel? Hoe lang duurt de bespreking? Is de vergadering enkel bespreken of ook presenteren? Deze vragen bepalen  een passende  vergaderomgeving en ontstaan andere vergadertafels en vergaderopstellingen. Hierbij kunt u denken aan sta tafels, goede akoestische vergaderopstellingen voor toepassing in een open kantoor. Echt nieuwe innovaties zijn Zit / Sta Vergaderen en de Medialounge opstellingen. Thema’s als ergonomie en akoestiek spelen en belangrijke rol hierin. Met Het Nieuwe Vergaderen wordt er flexibel ingericht met de modernste technieken. Het Nieuwe Vergaderen wordt niet maar is al een nieuwe trend.

Het Nieuwe Vergaderen is ......Versluis!

Wilt u net als vele andere bedrijven en organisaties ook overstappen naar Het Nieuwe Vergaderen? Bel en vraag naar een van de adviseurs van Versluis voor een vrijblijvende afspraak. Door een inventarisatie gesprek kunnen we een goede oplossing op maat aanbieden. In onze showroom kunt u diverse oplossingen van Het Nieuwe Vergaderen zien. Wij hebben diverse referenties in Den Bosch Eindhoven Boxtel Veghel Waalwijk Breda Etten- Leur Tilburg Best Oss Uden Zaltbommel

Versluis: Altijd klaar voor veranderingen en steeds gericht op de toekomst .

Bel met 073 -8 000 266 of email info@versluisbv.nl

  1. HNV