u bevindt zich hier: Haworth

Haworth 

Haworth is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van kantoormeubelen kantoorstoelen. De basis van Haworth Europe ligt in Holland, Michigan, waar oprichter G.W. Haworth in 1948 begon met zijn bedrijf. In Europa gaat de geschiedenis van Haworth zelfs terug tot 1863. De principes en de waarden zoals G.W. Haworth ze vastlegde boden ruimte voor een ongekende wereldwijde groei: van een kleine timmermanswerkplaats in de garage van zijn woning tot een wereldwijde speler in de markt voor kantoormeubilair. Haworth is vandaag de dag in heel Europa vertegenwoordigd met 23 verkoopkantoren en vier productielocaties. In Europa, Scandinavië en Afrika bedienen wij onze klanten vanuit onze kantoren en via de officiële Haworth-dealers. Versluis kantoorinrichters is een van de officiële Haworth dealers. Het uitgebreide productaanbod van Haworth omvat management meubilair, scheidingswanden, conferentie meubelen, bureausystemen, zit-, lounge-, wachtruimte systemen. In Nederland is Haworth bekend van de bureaustoelen Comforto. De Comforto bureaustoelen voldoen aan de gestelde Arbo normen. Versluis kantoorinrichters is al tientallen jaren partner van Comforto bureaustoelen. Haworth produceert de Europese bureaustoelen Comforto in Duitsland. Naast de Comforto bureaustoelen produceert Haworth ook instructie en vergadertafels. Dit uitgebreide tafel programma heet Planes.

Merken Haworth stoelen

Haworth heeft een aantal stoelen merken. Deze stoelen van Haworth worden in diverse fabrieken geproduceerd. Naast het meest bekendste stoelen merk Comforto heeft Haworth ook merken als Artcollection, Poltrona Frau. Poltona Frau en Art collection zijn de duurdere modellen. Ze staan bekend om de hoge kwaliteit van materiaal, duurzaamheid en afwerking. Het bekendste stoelenmerk van Haworth is Comforto. Comforto is ook het bekendste merk binnen de Haworth group. Comforto heeft in de loop de jaren vele topmodellen gehad. Comforto duidt de modellen bureaustoelen aan door system en nummers. Enkele toppers zijn system 28, system 1893 system 1473 system 7773 system 5083 system 5583 system 5965 en system 2975. In onze showroom is de collectie van Haworth goed vertegenwoordigd. We hebben we alle modellen Comforto bureau- en vergaderstoelen.  Zo ook diverse verrijdbare klaptafels van Planes.                                                  

Merken Haworth Meubelen

Haworth heeft de meubels onderverdeeld in:

Systeemmeubilair:                          Epure , Tibas , Dyes , T-up , Kiron , Hexagon .

Representatief meubilair:             Art collection , A_con Executive , Audience executive.

Conferentie en Vergaderen:        A_Con conference , Audience conference en Planes.

Opbergen:                                        Vados , Hugo en Planes

Lounge meubelen:                         Harbor work lounge , Windowseat , LTB , Hello , Avenue , Huit , M_sit  Q_bic , SE04.

 

                                            Versluis kantoorinrichters en Haworth / Comforto

Versluis kantoorinrichters heeft een uitgebreide collectie Haworth  en Comforto meubelen in de showroom staan. Onze adviseurs hebben een professionele producttraining gevolgd. Wij hebben de complete tekenbibliotheek van Haworth en Comforto. Wij repareren en servicen de complete meubellijn van Haworth en Comforto. Voor advies, reparatie en de beste prijs kunt u ons bereiken op 073 - 8 000 266. Of vraag een proefmodel aan op info@versluisbv.nl Wij leveren Haworth en Comforto in Den Bosch Oss Veghel Uden Best Eindhoven Tilburg Waalwijk Boxtel Breda Utrecht Amsterdam Rotterdam Vianen Zaltbommel.