u bevindt zich hier: Grammer/Sato

Grammer

Grammer is een stoelenfabrikant die weet wat ergonomisch zitten is. Grammer is ooit begonnen stoelen te produceren voor de vrachtwagen industrie. Ervaring om langdurig ergonomisch goed zitten behoeft geen verdere introductie. Enkele modellen van Grammer zijn de LEO, SAIL, SATOLINE, TIGER. Grammer heeft 10 stofsoorten en 2 leder kwaliteiten. De topkwaliteit leder is de Designo. Elk model van Grammer heeft een complete lijn van basis tot luxe uitvoering en bijpassende vergaderstoel.

Glide-Tec:

Grammer heeft naast de traditionele zitmechanieken ook eigen zitfilosofie. Deze zitfilosofie is  Glide-Tec. De Glide-Tec techniek zorgt ervoor dat de zithoek in iedere positie goed blijft. Dit betekent dat wanneer u met de rugleuning naar achter gaat de zitting naar voren schuift. Door deze mechaniek blijven de handen op uw toetsenbord ongewijzigd wanneer u naar achter leunt. In het begin is het even wennen aan de Glide-Tec. Maar na korte tijd wilt u niets anders meer.

Grammer dealer:

Versluis kantoorinrichters is de grootste Grammer dealer in Nederland. In onze showroom Rietveldenweg 88 in Den Bosch hebben we de totale collectie staan. Versluis+ de kantoorinrichter geeft advies en instructie. Wij leveren Grammer o.a. in Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven,Oss, Veghel, Uden.

Wilt u meer informatie over de Grammer modellen bel 073 – 8 000 266 en vraag naar een van onze adviseurs.