u bevindt zich hier: Giroflex Nederland

Giroflex Nederland

Voor Giroflex bureaustoelen in Nederland kunt u terecht bij Versluis kantoorinrichters te ’s-Hertogenbosch. Wij zijn met trots partner van deze stoelenfabrikant. Giroflex is een Zwitsers stoelen fabrikant die ook werkelijk het logo Swiss Made mag uiten. Dit betekent dat alle onderdelen die men in het product verwerkt uit Zwitserland komen. Derhalve zijn de stoelen van Giroflex van zeer hoge kwaliteit. Sinds vorig jaar is Versluis selectief gekozen om Giroflex te vertegenwoordigen.

Onze adviseurs en technische mensen hebben hiervoor een uitgebreide training gevolgd. Een selectie van enkele modellen Giroflex stoelen zijn:

Giroflex 313

De Giroflex 313-bureaustoel stelt zich volautomatisch in. De 313 is uitermate geschikt voor aanlandwerkplekken zoals work benches. Optimaal en uiterst comfortabel, vooral als meerdere personen een werkplek delen. De doordachte vormgeving van de Giroflex 313 is gericht op de onbeperkte beweeglijkheid van een kogel. De ideale vorm voor beweging is namelijk een kogel. Tijdens het proces van weglaten, snijden en uithollen van de Giroflex 313 is de kogelvorm bewaard gebleven. Zijn geometrische vorm stelt de mens centraal. Het heldere design gaat een verbinding aan met de omgeving – en is aanwezig, maar niet dominant. Het Cradle to Cradle-certificaat bewijst de uitzonderlijk duurzaamheid van de Giroflex 313-serie. De Giroflex 313 is de winnaar van de Reddot award 2015.

Giroflex 353

De bureaustoel Giroflex 353 is de stoel die zich leent voor de persoonlijke touch. Met zijn innovatieve mechanisme past hij zich automatisch aan de gebruiker aan. De ergonomisch gevormde rug is verkrijgbaar met 3D-spacer fabric, stretched stoffering of klassieke stoffering. De 3D spacer netweave is standaard in diverse kleuren leverbaar. Dankzij de ideale geometrische rugvorm wordt een optimaal ondersteunend effect bereikt. Het cradle-to-cradle-certificaat is een bewijs van uitstekende duurzaamheid voor de hele Giroflex 353-serie. De Giroflex 353 is ontworpen door Paolo Fancelli. 

Giroflex 545

De Giroflex 545-bureaustoel is modern, vol elan en licht. Je ziet hem bij voorkeur in klassieke en moderne werkomgevingen. Zijn technische perfectie en ergonomie zorgen voor comfortabel zitten. De Giroflex 545 is tevens uit te voeren met een extra comfort zit kussen. Wanneer u op de 545 gaat zitten bent u verkocht. U merkt ook dat het mechaniek zorgt dat u bij de achterwaartse beweging de voeten vlak op de grond blijven staan. De Giroflex 545 hebben we in de showroom staan maar ook uitgebreid in onze proefstoelen pole.

In onze showroom kunt de Giroflex 313, Giroflex 353 en de Giroflex 545 zien en komen proef zitten. Wij kunnen u alle informatie van uitvoeringen en kleuren laten zien. bel 073 – 8 000 266. En vraag naar een van onze adviseurs. Leveren in heel Nederland. Voor de omgeving van Den Bosch ’s-Hertogenbosch Waalwijk  Zaltbommel Beesd  Breda Tilburg Oisterwijk Boxtel Best Eindhoven Uden Oss Veghel zijn wij de sales en service partner van Giroflex Nederland.

Bureaus - Giroflex Nederland
Diverse aanbiedingen bureaus; ergonomische verstelbare bureaus verstelbaar met slinger nu al vanaf €195,-. Let op, want OP = OP