u bevindt zich hier: Garderobe en Kapstokken

Garderobe en Kapstokken

Op kantoor of thuis moeten we onze jassen en eventueel ook paraplu bij binnenkomst opbergen.

Hiervoor zijn er diverse garderobe oplossingen. Er zijn garderobes voor groot volumes. Dit kunnen vrijstaande, verrijdbare of vaste garderobes zijn. Deze garderobes kunnen uitgevoerd worden met parapluhouders en hoedenplateaus.

Voor enkele of klein volume jassen zijn er kapstokken. Een kapstok kan staand en hangend zijn. Er zijn zelfs magnetische oplossingen. Dit zijn haken of houders die aan metalen onderdelen in de ruimte gehangen kunnen worden. Hierdoor zijn ze makkelijk mee te verhuizen en hoeven er geen gaten in de muren geboord te worden. Versluis kantoorinrichters heeft een ruim assortiment garderobe en kapstokken. Van standaard en praktisch tot design garderobes.

De kapstokken en garderobes die u op onze site www.versluisbv.nl ziet zin in diverse kleuren leverbaar. Een van onze leveranciers is Van Esch. U kunt geheel vrijblijvend informatie aanvragen.  Bel 073 - 8 000 266 of mail naar info@versluisbv.nl 

Aankleding - Garderobe en Kapstokken
De entree van het bedrijf geeft de eerste indruk. Welke sfeer of beleving wilt u aan uw relaties overbrengen? De details maken het geheel.