u bevindt zich hier: Facilitair

Vakbeurs Facilitair

De vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch is het vakevenement op het gebied van facilitair management in Nederland en België.  Op 15, 16 en 17 januari 2014 vindt de zestiende editie plaats.

Op de Vakbeurs facilitair presenteren ruim 400 standhouders en wordt gemiddeld door bijna 20.000 bezoekers bezocht.  Bijna de gehele Brabanthallen in Den Bosch worden gebruikt om alle standhouders tijdelijke te huisvesten.

 
Naast een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer, zijn er tijdens de beursdagen ook diverse bijeenkomsten zoals nieuwjaarsrecepties, bijeenkomsten voor meet & greet en (thema)presentaties.

Op de vakbeurs facilitair 2014 wordt extra aandacht gegeven voor de sectoren van het onderwijs en de zorg, waardoor de vakbeurs Facilitair óók voor het jaar 2014 wederom zowel het grootste als meest complete evenement op het gebied van facilitair management zal zijn.

Versluis kantoorinrichters zal voor de 10e keer deelnemen aan de Vakbeurs Facilitair. U kunt ons vinden op standnummer 3.011. Tijdens de Vakbeurs Facilitair hebben onze showroom aangepast met enkele thema’s welke we op de Vakbeurs Facilitair extra aandacht aangeven.

Op de route naar de Brabanthallen komt u bij onze showroom aan de Rietveldenweg 88.

Versluis kantoorinrichters is een onderdeel van het facilitaire proces, het is dan ook van zelfsprekend dat wij deelnemen aan de Vakbeurs Facilitair.