u bevindt zich hier: Facilitair ontzorgen

Facilitair ontzorgen

Wij kunnen u facilitair ontzorgen. Een reparatie aan uw bureaustoel bijvoorbeeld. Wij zijn in staat bij u op kantoor of op onze technische dienst diverse werkzaamheden uit te voeren. Bureaustoelen op kantoor worden intensief gebruikt. Het gemiddelde gebruik is 32 uur per week. Dit is na verrekening van tijd als vergaderen, lunch, verlof etc..  De gemiddelde technische levensduur van een bureaustoel is ca. 8 jaar. Na 8 jaar kan/mag er iets aan de stoel kapot gaan. Meestal zijn het de beweegbare onderdelen van een bureaustoel die aan slijtage onderhevig zijn. Het kan bijvoorbeeld de gaslift, hendels of functie van de schuifzitting zijn.

Al de merken bureaustoelen

Versluis kantoorinrichters gevestigd aan de Rietveldenweg 88 in Den Bosch/ s’-Hertogenbosch heeft servicemonteurs die vakbekwaam en hebben naast diverse product trainingen vele jaren ervaring. Wij leveren bureaustoelen van Dauphin, Haworth, Rovo Benelux, Grammer, Sedus, Drabert, Giroflex.. Uiteraard repareren en onderhouden we deze bureaustoelmerken en kunnen we u direct facilitair ontzorgen. Maar ziet u uw bureaustoelen merk hier niet bij staan? Geen paniek! De servicemonteurs van Versluis kantoorinrichters zijn merk onafhankelijk. Wij repareren alle merken bureaustoelen.

Bureaustoelen reparatie maar ook…….

Reinigen van stoelen

Heeft u wel eens op de zitting van uw stoel geklopt? Heeft u gekeken hoe de bovenkant van de rugleuning eruit ziet? Uw stoel zit vaak vol met vlekken, stof en bacteriën. Door het reinigen van de bekleding van de stoelen geeft u de stoelen weer een frisse uitstraling. Enkel met een vochtig maken gaat dat niet. Wij beschikken over machines die dmv hoge druk uw zit- en rugkussens diep reinigen, waarna het weer wordt “droog gezogen”.

Wij reinigen bij u op locatie of bij ons op kantoor. De stoelen kunt u na ca. 8 uur weer in gebruik nemen. Voor de tijdelijke overbrugging kunnen we bij kleine aantallen stoelen plaatsen of kunt u stoelen huren. Na een persoonlijk overleg kunnen we u een passend voorstel doen. We hebben vaste tarieven per stoel afhankelijk van de aantallen.

Stofferen van stoelen

Wanneer we de vlekken niet goed kunnen verwijderen, de bekleding van de stoel is kapot of de vulling van de kussens zijn dun geworden, kunnen we overwegen om de zit- en/of rugkussen te herstofferen of compleet te vervangen. Na een inspectie van de stoel kunnen onze servicemedewerkers u een advies geven wat de beste oplossing is. Wij stofferen alle merken stoelen. U kunt kiezen of u de oorspronkelijke of een andere stofsoort en kleur wilt. Voor de tijdelijke situatie hebben we een passende oplossing

Waar repareren wij bureaustoelen?

De servicedienst van Versluis kantoorinrichters kunnen de reparatie aan uw bureaustoel en vergaderstoelen in de ruime technische dienst afdeling aan de Rietveldenweg 88 te ’s-Hertogenbosch / Den Bosch verrichten. Maar schikt het beter bij u op kantoor? Geen probleem onze servicemonteurs repareren de bureaustoelen ook bij u op kantoor. Wij repareren bureaustoelen in Bergen op Zoom,Roosendaal , Etten-Leur, Moerdijk, Breda, Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Oisterwijk, Best, Eindhoven, Veghel, Uden, Oss, Nijmegen, Den, Bosch, Zaltbommel, Utrecht, Vianen, Beesd, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Drechtsteden , Oosterhout, Raamsdonkveer, Gorinchem en vele andere plaatsen.