u bevindt zich hier: Ergonomische Producten

Ergonomische producten

Waar staat ergonomie voor? Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Het streven is die verhouding tussen mens en omgeving te optimaliseren. Op kantoor is dit  de werknemer en zijn werkplek. Een werknemer die zich goed en veilig voelt, zal beter presteren

Als we dan kijken wat we op werkplekniveau dit beter kunnen ondersteunen. Hebben we voor een goed ergonomische houding ergonomische producten.

Productergonomie houdt zich bezig met het evenwicht in de belasting en de belastbaarheid van medewerkers door producten op de juiste plaats in te zetten. Hoe beter het evenwicht, des te productiever de werknemer.

Door juiste toepassing van deze ergonomische producten kunnen we dit bereiken. Verslui kantoorinrichters heeft adviseurs en partners die u hierin kunnen adviseren.

Wij doen ook op locatie. Wij hebben het in diverse plaatsen al reeds verzorgd. U kunt hierbij denken aan. Amsterdam Rotterdam, Utrecht den Haag Breda Den Bosch Eindhoven Roosendaal Tilburg .

U kunt ons bereiken op 073 8 000 266. Onze showroom is gevestigd in Den Bosch aan de Rietveldenweg 88 of vul het formulier in voor informatie.