u bevindt zich hier: Ergonomische bureaustoel

Ergonomische bureaustoel afgestemd op uw situatie

Ergonomische bureaustoelen koopt u bij Versluis Kantoorinrichters

Een bureaustoel wordt intensief gebruikt, daarom is het van groot belang dat uw nieuwe bureaustoel met zorg wordt gekozen. U wilt immers er jaren lang plezier van hebben. Liefst zonder klachten. Rug- en nekklachten zijn een veel gehoord probleem, wanneer u voor uw werkzaamheden veel moet zitten.

Verlsuis Kantoorinrichters heeft een ruim assortiment ergonomische bureaustoelen. En zeer ervaren adviseurs die u een uitgebreide zitinstructie kunnen geven. Bovendien hebben wij veel verschillende merken bureaustoelen in de showroom staan, zodat u deze rustig kunt uitproberen.

Verschillen, prijzen en opties van een bureaustoel

Ieder type bureaustoel is leverbaar met tientallen verschillende opties, ieder merk heeft zo weer zijn eigen specifieke voordelen en iedere stoel is leverbaar in honderden verschillende stofferingen. Daarom kunnen wij geen prijs tonen van een bureaustoel. Wanneer u zich laat adviseren door Versluis Kantoorinrichters, zullen wij op aangeven van uw wensen een bureaustoel configureren. Aan de hand daarvan zullen wij een scherpe prijs calculeren. Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

  maak contact voor meer advies

Rovo  - Ergonomische bureaustoel
De grote openingshoek van de bureaustoelen is de kern van het ROVO ergonomieconcept. Deze bewegingsvrijheid houdt het lichaam fit. Klik op de afbeelding om alle Rovo stoelen te bekijken
Grammer / Nowy Styl  - Ergonomische bureaustoel
Grammer onderdeel van Nowy styl produceert stoelen voor kantoren, bioscopen, theaters, auditoria en congrescentra. Het totale aanbod voor zitcomfort op de werkplek onder één dak.
Fantoni  - Ergonomische bureaustoel
De Fantoni stoelencollectie Elle staat voor comfort, elegantie en flexibiliteit. Van de harmonische vormgeving tot aan de netbespanning met goede een ergonomische ondersteuning.
Drabert  - Ergonomische bureaustoel
De doelstelling van een Drabertstoel is een optimaal samengaan van vorm, funktie en ergonomie. De moderne Drabert stoel kent dan ook vele uitvoeringen. Van stoffering tot technische mogelijkheden.
Comforto Haworth  - Ergonomische bureaustoel
Haworth, voorheen Comforto, houdt zich ruim 30 jaar bezig met het continu verbeteren van zitoplossingen. Ergonomie staat bij Haworth steeds centraal. Klik op de afbeelding en bekijk alle Haworth stoelen