u bevindt zich hier: Elektrificatie

Electrificatie bij de werkplek

Er zijn verschillende mogelijkheden en toepassingen voor electrificatie voor op de werkplek. Is het nu stroom en data of HDMI, USB, audio. Bijna alle modules zijn klant- en/of gebruikersspecifiek te maken. Steeds vaker kijkt men ook naar besparingen op het gebied van energieverbruik en TCO van de werkplek. De elektrificatie op de werkplek ofwel aan het bureau en tafel wordt bepaald door de activiteit die wordt uitgevoerd aan de werkplek en wordt bepaald door de uitstraling.

De adviseurs van Versluis kantoorinrichters kunnen u hierbij goed ondersteunen.

Elektrificatie modules zijn onderverdeeld in de volgende groepen:

Opbouwmodule:

Onder opbouwmodules verstaan we electrificatie modules die op het bureau/tafel geplaatst kunnen worden.

Inbouwmodule:

Onder inbouwmodules verstaan we electrificatie die in het blad worden gemonteerd. deze electrifacatie inbouwmodules kunnen worden uitgevoerd met enkel een opklapdeksel, kantelbaar met deksel en 180 graden draaibaar.

Onderbouwmodules:

Onderbouwmodules zijn elefctrificatie modules die onder het bureau geplaatst/gemonteerd worden. Veelal hebben we het hier over stekkerblokken 2, 3 en 4-voudig voor bevestiging onder de werkplek.

Er zijn ook zgn. slimme inbouwmodules voorzien, van een wandcontactdoos, een USB charger en optioneel een data aansluiting. Voor het draadloos opladen van een Smart Phone of Tablet zijn er ook mogelijkheden met een Qi wireless charging.

Kortom er is genoeg keuze voor een juiste elektrificatie bij de werkplek .

Wij leveren kantoormeubelen in Breda, Den Bosch, Tilburg, Amsterdam, Eindhoven, Roosendaal, den haag, utrecht, Rotterdam, moerdijk, Vianen, hoofddorp, Zoetermeer

Wij komen altijd op locatie om een advies uit te brengen. Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact opnemen met een van de bureaustoelen en kantoormeubilair specialisten van Versluis kantoorinrichters op telefoonnummer 073 - 8 000 266.