u bevindt zich hier: Drabert

Drabert

Drabert bureaustoelen worden geproduceerd in Minden Duitsland. De moedermaatschappij van Drabert bureaustoelen is Kinnarps. Kinnarps GmbH is gevestigd in Worms. Kinnarps behoort tot de grootste kantoormeubel fabrikant van Europa. Kinnarps heeft naast de stoelenlijn Drabert tevens een eigen meubellijn.

Drabert heeft diverse modellen bureaustoelen. Enkele bekende modellen van Drabert zijn Entrada, Salida en de Ensencia. De Drabert Salida en Drabert Entrada zijn tevens leverbaar NPR 1813. 

In de collectie van Drabert is een uitgebreid programma vergader- en bijzetstoelen. Er zijn houten en kunststof modellen. Een veel verkocht model is de Drabert Parlando. De Drabert Parlando is stapelbaar en in diverse kleuren leverbaar. Drabert is een kwalitatief zeer goed.

In onze showroom hebben we diverse Drabert modellen staan. De adviseurs van Versluis kantoorinrichters hebben alle kennis van de Drabert produkten.

Reparatie

Wij leveren niet alleen Drabert stoelen maar repareren ook de Drabert bureaustoelen. Onze servicemonteurs zijn opgeleid en beschikken tevens over de benodigde gereedschappen en onderdelen. Wij repareren Drabertstoelen op locatie of bieden een leenstoel aan en repareren in onze professionele technische dienst. Onze servicemonteurs kunnen ook vooraf een kostenbegroting geven alvorens een reparatie wordt uitgevoerd. 

Bel 073 - 8 000 266 en vraag naar onze adviseurs voor informatie en/of afspraak. onze Drabert specialisten kunnen u uitgebreid adviseren

Bureaustoelen - Drabert
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.