u bevindt zich hier: Drabert Salida

Drabert Salida

Bij de Drabert Salida zijn de technische instelmogelijkheden gemakkelijk te bedienen. De Drabert Salida is gemaakt van hoogwaardige materialen. Op basis van het ergonomieconcept van Drabert is het bewegingssysteem van het synchroonmechanisme voor Salida ontwikkeld. De kern van de Drabert Salida is een mechanisme dat een 3D veerelement is. Dit veerelement van de Drabert Salida herkent het gewicht van de gebruiker en zorgt dat deze krachtimpuls rechtstreeks van de zitting op de rugleuning overdraagt. De individuele tegendruk van de rugleuning van de Drabert Salida in combinatie met de puntsynchrone beweging, zorgt ervoor dat er continu volledig contact is van de rug met de rugleuning. Dit zorgt ervoor dat er bij de Drabert Salida een optimale drukverdeling op de zitting en de rugleuning in alle posities mogelijk is. De innovatieve vering zorgt voor een compleet nieuwe zitbeleving. De toepassing van hoogwaardige materialen en het gebruik van zo min mogelijk onderdelen, die overigens allemaal in eigen huis zijn ontwikkeld, levert een kwalitatief hoogwaardig, overtuigend eenvoudig mechaniek op dat harmonieus in het stoelontwerp van de Drabert Salida is geïntegreerd. De basisuitvoering van de Drabert Salida omvat alle instelmogelijkheden. Een gecombineerde nek-/hoofdsteun is optioneel leverbaar. Versluis kantoorinrichters levert de de Darbert Salida ook in een NPR 1813 uitvoering. Natuurlijk is de Drabert Salida uit te voeren met diverse stoffen. Bel 073 - 8 000 266 of mail naar info@versluisbv.nl en vraag naar een van onze specialisten voor een proefplaatsing van de Drabert Salida. Wij hebben al vele organisaties mogen voorzien van de Drabert Salida. In Amsterdam, Breda, Eindhoven, Utrecht, Den Bosch, Tilburg, Roosendaal, Veghel, Oss , Uden ,waalwijk en vele andere plaatsen in Nederland staan Drabert bureaustoelen van Versluis.

Bureaustoel NPR norm - Drabert Salida
Een bureaustoel met norm NPR 1813 heeft nóg ruimere instelmogelijkheden dan NEN-EN1335! Grote en kleine personen zitten hierdoor ergonomisch goed. Klik op de afbeelding om alle NPR stoelen te bekijken
Bureaustoelen - Drabert Salida
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.