u bevindt zich hier: Drabert bureaustoel

Drabert bureaustoel

Drabert is een duitse stoelen fabrikant gevestigd in de plaats Minden. Drabert produceert diverse stoelen.

Hierbij moet u denken aan Drabert bureaustoelen, Drabert vergaderstoelen, seminariestoelen en ontvangststoelen van Drabert. Zeker de bureaustoelen van Drabert zijn kwalitatief van zeer hoog niveau. De bekendste modellen zijn de Drabert Entrada en de Drabert Salida. Beide stoelen voldoen aan diverse eisen. Deze eisen zijn ook vastgelegd in de arbowet. De europese arbonorm voor bureaustoelen is de NEN EN 1335. In deze norm staan de eisen waaraan de bureaustoel moet voldoen. Dit zijn de afmetingen van zitting en rug van de kantoorstoel. Tevens zijn de ergonomische versteltrajecten van de zithoogte en rughoogte van de bureaustoel vastgelegd.

Ook is er van beide een NPR 1813 versie. De Drabert Salida is tevens leverbaar met netrug bespanning. Wanneer je de Salida uitvoert met een netrugbespanning en een wit frame creëer je een schitterende design bureaustoel. Het laatse model van Drabert is Esencia. ook de Esencia van Drabert is NPR 1813 goedgekeurd,

Wij Versluis kantoorinrichters willen graag de modellen aan u laten zien. Dit kan in onze showroom  of bij u op locatie. Wij zijn gevestigd in Den Bosch en leveren in heel Nederland.  Vanuit Den Bosch vertrekken ook onze servicemonteurs naar u toe om preventief onderhoud of reparatie op uw Drabert bureastoel te verrichten. Vanzelfsprekend kunt u ook direkt contact opnemen met een van onze bureaustoelen specialisten op telefoonnummer 073 - 8 000 266.

Drabert  - Drabert bureaustoel
De doelstelling van een Drabertstoel is een optimaal samengaan van vorm, funktie en ergonomie. De moderne Drabert stoel kent dan ook vele uitvoeringen. Van stoffering tot technische mogelijkheden.