u bevindt zich hier: Directiestoelen

Directiestoelen

Directiestoelen en vergaderstoelen moeten naast functioneel ook comfortabel zijn en een uitstraling hebben die bij u past. Daarom nodigen wij u uit om directiestoelen, vergaderstoelen en bureaustoelen bij ons in de showroom te komen proef zitten.

Mocht dit echt niet lukken dan kunnen we na een inventarisatiegesprek de stoelen bij u op proef zetten. Versluis kantoorinrichters is onafhankelijk en kan daardoor uit verschillende merken en modellen een advies geven. Enkele merken directiestoelen zijn Haworth, Dauphin, Zucco, Sato, Grammer, fantoni, Jori, Walter knoll, Thonet. 

Directiestoelen zijn vaak uitgevoerd in leder. Er is een groot verschil in kwaliteit leder. Wij gebruiken enkel echt leder. Voor ieder Directiestoel hebben we naast de standaard kleuren ook de mogelijkheid voor "maatwerk" leder soorten en kleuren. We bestellen dan een huid speciaal voor uw directiestoel en vergaderstoelen.

Wij hebben diverse modellen directiestoelen voor u klaar staan. Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom aan de Rietveldenweg 88 te Den Bosch of bel 073 - 8 000 266 en vraag naar een van onze adviseurs


 

 

  1. Contact

Walter Knoll - Directiestoelen
Walter Knoll behoort tot de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige directiemeubelen . De produkten hebben een uitgebalanceerde uitstraling en worden met zorgvuldig handwerk vervaardigd.
Fantoni - Directiestoelen
Een bureau moet een fusie zijn van technologie, natuur en welzijn. Het gebruik van materialen die de natuur ons biedt met de kennis van de mens en zijn lichaam, is de basis van de Fantoni filosofie.
Castelijn - Directiestoelen
Castelijn Projecten is een trotse Nederlandse fabrikant van hoogwaardige directiemeubelen, die geheel in eigen fabriek in Roelofarendsveen worden geproduceerd.