u bevindt zich hier: Design Meubelen

Design Meubelen

 Versluis Kantoorinrichters levert Turn-Key projecten. De inrichting van kantoren, ontvangst- en vergaderruimtes kunnen we niet alleen met standaard meubelen verzorgen, maar ook met designmeubilair. In ons assortiment hebben we dan ook een ruim aanbod van designmeubelen. Design is natuurlijk persoonlijk. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak.

 U treft dan ook een breed scala designmeubelen aan van modern tot klassiek, van fijn tot grof en in vele verschillende kleuren en materialen. In onze showroom te Breda hebben we diverse designbureaus, designstoelen en designkasten staan. Uiteraard kunt op onze internetsite www.versluisbv.nl ook de documentatie van diverse modellen aanvragen.

 Wij kunnen u ook goed advies geven over welke afmetingen en kleuren goed in uw kantoor passen Dit kunnen de adviseurs van Versluis kantoorinrichters zelf of indien gewenst kunnen we dit ook met een interieurarchitect verzorgen.

Kortom voor iedere smaak hebben we een passend designmeubel.

 Bel 073 - 8 000 266 en vraag naar een van onze adviseurs.  

  1. Contact

Walter Knoll - Design Meubelen
Walter Knoll behoort tot de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige directiemeubelen . De produkten hebben een uitgebalanceerde uitstraling en worden met zorgvuldig handwerk vervaardigd.
Fantoni - Design Meubelen
Een bureau moet een fusie zijn van technologie, natuur en welzijn. Het gebruik van materialen die de natuur ons biedt met de kennis van de mens en zijn lichaam, is de basis van de Fantoni filosofie.
Fantoni  - Design Meubelen
De Fantoni stoelencollectie Elle staat voor comfort, elegantie en flexibiliteit. Van de harmonische vormgeving tot aan de netbespanning met goede een ergonomische ondersteuning.
Comforto Haworth  - Design Meubelen
Haworth, voorheen Comforto, houdt zich ruim 30 jaar bezig met het continu verbeteren van zitoplossingen. Ergonomie staat bij Haworth steeds centraal. Klik op de afbeelding en bekijk alle Haworth stoelen
Bureaus Vario - Design Meubelen
Vario is een fabrikant van hoogwaardige kantoormeubelen met een goede prijs/prestatie verhouding. Daarbij is de eenvoud de grote kracht van deze meubellijnen.