u bevindt zich hier: Design Inrichting

Design Inrichting

Als u een designinrichting wenst op uw kantoor dan bent u bij Versluis kantoorinrichters aan het juiste adres. Versluis kantoorinrichters weet wat design is. Het design dat u wenst op kantoor is de beleving en sfeer die u wilt overbrengen op uw relaties en collega’s als ze bij u op kantoor komen.

Design is smaak en iedereen heeft gelukkig een andere smaak. De inrichting wordt niet alleen door de stoelen, tafels en kasten bepaald. Er zijn meerder factoren als kleur, materiaal, stoffering, verlichting. Onze adviseurs gaan eerst met u in gesprek om te inventariseren welke sfeer uw wenst. Zo kunnen we een complete designinrichting aan u voorstellen.

Indien gewenst kunnen we een interieurarchitect bij betrekken. Door vele jaren ervaring en een uitgebalanceerd assortiment kunnen we altijd een passend voorstel voor u realiseren.

Kortom voor iedere inrichting hebben we wel een passend design. We hebben al vele designinrichtingen mogen verzorgen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Utrecht, Den Bosch, Oosterhout en vele ander plaatsen in Nederland.

 Bel voor een vrijblijvende afspraak 073 - 8 000 266.