u bevindt zich hier: Den Bosch

Kantoormeubelen Den Bosch

Den Bosch en omgeving worden regelmatig bezocht door de accountmanagers van Versluis BV. Bedrijven uit de regio Den Bosch kunnen contact opnemen voor een inspirerende afspraak om eens van gedachte te wisselen over kantoormeubelen, bureau's, bureaustoelen, kasten, vergadermeubelen en directiemeubilair.

Wij zijn gevestigd aan de Rietveldenweg 88 te Den Bosch. Als lid van de RIVU hebben we voor alle RIVU leden een speciale conditie. In de showroom tonen we de nieuwe manier van werken in praktijk. Bel 073 - 8 000 266 en vraag naar een van onze adviseurs. 

Vanuit Den Bosch leveren we niet enkel kantoormeubelen maar repareren we tevens alle merken kantoormeubelen.Wij hebben eigen service monteurs met vakkennis.Voor kantoormeubelen in de regio Den Bosch moet u bij Versluis kantoorinrichters zijn. kantoormeubelen met een +.

 

Opbergen - Den Bosch
Kasten/opbergen Papier archiveren, daar ontkomen we nog steeds niet aan. Dit kan bij het bureau in een ladeblok. Deze ladeblokken zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. Het ladeblok kan ...
Directiemeubelen - Den Bosch
Een directiekantoor is een persoonlijke afspiegeling. Het moet naast functionaliteit ook een uitstraling hebben waar men zich prettig bij voelt.
Bureaustoelen - Den Bosch
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.
Bureaus - Den Bosch
Een bureau moet naast de gestelde arbo eisen aan meer voldoen. Een bureau moet functioneel zijn en ook een goede uitstraling hebben om de totale sfeer op het kantoor te brengen.