u bevindt zich hier: Connex

Connex

Connex is het 4-poots meubelprogramma van Robberechts. Connex is in een aantal varianten leverbaar. Connex O heeft een strakke gestyleerde O poot, gecombineerd met een zwevend melamine of volkern bovenblad en zijn de hoekstenen  van deze Connex variant.  Naast een hoogte instelbare poot, is een variant op vaste hoogte verkrijgbaar.

Connex STD heeft een vierkante buispoot 5x5 cm, gecombineerd met een zwevend bovenblad zijn dit de designkenmerken van de Connex STD. De STD variant is beschikbaar met een frame op vaste hoogte, in hoogte instelbaar (62-85 cm) d.m.v. een comfortverstelling en hoogteverstelbaar (62-85 cm) dmv slinger.

Connex Bench YOT heeft een 4-poots onderstel in de basisuitvoering voor 2 personen. Met de  mogelijkheid tot aanbouwen tot 8 personen. De aanbouwtafel wordt ondersteund door een verticale kabelzuil  of een teruggetrokken poot. Het bureaublad is verschuifbaar zodat de kabelgoot makkelijk toegankelijk is.

Het Connex X4 programma is de nieuwe variant van de Connex lijn. Het blad is niet zwevend, maar door het aanpassen van de constructie, heeft deze bureaulijn een zeer aantrekkelijke prijs voor de met zwengel in hoogte verstelbare variant (62  - 85 cm). Versluis kantoorinrichters is een van de grootste dealers in Nederland van Robberechts. Wij hebben vele gebouwen ingericht met Connex bureautafels. Wij leveren Connex in Breda, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven. Connex is in diverse kleuren leverbaar. In onze showroom hebben we diverse opstellingen van Connex staan. Uiteraard hebben we de complete cad bibliotheek van Connex zodat we een goed voorstel voor u kunnen maken. 

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

 

  maak contact voor meer advies

Robberechts bureaus - Connex
Robberechts is een staalverwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van: rolluikkasten, draaideurkasten en diverse kantoormeubellijnen.