u bevindt zich hier: Comforto stoelen

Comforto

Merknaam Comforto is bekend vanwege de bureaustoelen. Comforto is een Duitse stoelenfabrikant die enkele jaren geleden is overgenomen door de Amerikaanse meubelfabrikant Haworth. Comforto ofwel Haworth Benelux is onlangs verhuisd naar Vianen. Haworth Benelux werkt met een paar partners in Nederland. Versluis kantoorinrichters is een van de oudste Comforto dealer in Nederland. Wij zijn de Comforto en Haworth partner voor Zuid-Nederland. Vanuit Den Bosch kunnen we perfect alle klanten in Noord-Brabant, Zeeland maar ook de Randstad bedienen.

Service

Niet alleen verkoop maar ook de service kunnen wij bieden op de Comforto stoelen. De vergaderstoelen van Comforto zijn enkel op stof aan service onderhevig.  Aan bureaustoelen zitten beweegbare onderdelen. Deze kunnen door gebruik defect gaan. Vanuit onze locatie ’s-Hertogenbosch kunnen wij de Comforto bureaustoelen van Haworth bij u op kantoor of op onze technische dienst repareren. Versluis kantoorinrichters is de service partner van de  Comforto stoelen van Haworth Benelux.

Modellen

Haworth heeft vele Comforto bureau- en vergaderstoelen. Comforto was de eerste stoelen fabrikant met een schuifzitting. Een van de meest bekende Comforto stoelen is de 7773 en de 7783. Systeem 77 was het eerste model bureaustoel met schuifzitting en Air-Go pur zitting. In onze showroom hebben we diverse modellen Comforto stoelen staan. Enkele modellen zijn systeem 99, 5965, 5588, 5585,5575, Zody of ook wel Systeem 89. Dit zijn de Comforto modellen van Haworth die u in onze showroom kan zien en uitproberen. Tevens bestaat de mogelijkheid dat we stoelen bij u op proef kunnen plaatsen. 

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

 

  maak contact voor meer advies

Comforto Haworth  - Comforto stoelen
Haworth, voorheen Comforto, houdt zich ruim 30 jaar bezig met het continu verbeteren van zitoplossingen. Ergonomie staat bij Haworth steeds centraal. Klik op de afbeelding en bekijk alle Haworth stoelen
Bureaustoel NPR norm - Comforto stoelen
Een bureaustoel met norm NPR 1813 heeft nóg ruimere instelmogelijkheden dan NEN-EN1335! Grote en kleine personen zitten hierdoor ergonomisch goed. Klik op de afbeelding om alle NPR stoelen te bekijken