u bevindt zich hier: Casala

                                                CASALA                                                        

Organisatie Casala

Casala staat voor projectmeubelen, meubelen die ingezet worden daar waar design zich functioneel moet bewijzen: in congreszalen en kerken, in kantoren, op universiteiten, bij overheden en in zorgcentra.

Functionaliteit betekent voor CASALA dat gebruiksgemak en design al in het ontwerp worden meegenomen. Bijna alle stoelen van Casala zijn stapelbaar en koppelbaar.  Transportmiddelen, nummering of opbergmogelijkheden zijn geen toevalligheden, ze zijn geïntegreerd in het ontwerp.

Casala heeft sinds 2004 een compleet nieuwe collectie projectmeubelen, stoelen en tafels, ontwikkeld en geïntroduceerd. In nauwe samenwerking met internationaal georiënteerde designers is Casala erin geslaagd om haar lijfspreuk, Design linked to functionality, waar te maken. Verkoop van Casala producten vindt plaats via speciaal daarvoor aangestelde dealers. Versluis kantoorinrichters is een van de aangestelde dealer van Casala.

Duurzaamheid/milieu

De stoelen en tafels van Casala voldoen aan alle geldende Europese milieueisen, van het verminderen van de uitstoot van formaldehyde tot het gebruik van gerecyclede materialen. De beste manier om nieuw afval te vermijden, is het vervaardigen van duurzame producten. Hoe dat in zijn werk gaat, weten ze bij Casala al lang.

Kwaliteit

De meubelen van Casala worden grotendeels in Nederland en Duitsland geproduceerd. De onderdelen zijn afkomstig van technisch hoogwaardige toeleveranciers, waarmee Casala jarenlang samenwerkt. Vijf jaar garantie op materiaal en constructie is voor Casala geen enkel probleem. Veel van schoolmeubelen uit de jaren vijftig zijn nog steeds in gebruik, de onderdelen hiervan levert Casala nu nog.

De meubelen van Casala hebben niet alleen een lange levensduur, ze zijn bovendien duurzaam geproduceerd. Daarnaast streeft men naar een uitstekende materiaalkwaliteit en nauwkeurigheid: de stoelen moeten ook aangenaam zijn om op te zitten. Zitcomfort is een basisonderdeel van elk ontwerp, dit ontstaat uit een samenspel van rondingen, buigingen, hoeken en materialen.

Versluis kantoorinrichters is een van de gespecialiseerde dealer van Casala. De adviseurs van Versluis zijn goed opgeleid bij Casala. In de showroom van Versluis kantoorinrichters staat een uitgebreide collectie van Casala producten. Wij plaatsen tevens Casala producten op proef.

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

 

  maak contact voor meer advies

  1. Showroom
  2. Afspraak maken
  3. Contact
  4. Home

Kantine of ook wel bedrijfsrestaurant wordt 1 of twee keer per dag intensief gebruikt. De indeling is belangrijk. De materialen en kleur geven de ruimte een uitstraling die u wenst.