u bevindt zich hier: Bureaustoelen Den Bosch

Bureaustoelen Den Bosch 

U zoekt een bureaustoel in Den Bosch? Dan kunt zeker bij Versluis kantoorinrichters in Den Bosch terecht. Versluis kantoorinrichters in Den Bosch heeft een showroom aan de Rietveldenweg 88 in Den Bosch. In onze showroom hebben we diverse bureaustoelen staan. Hier kunt onze bureaustoelen uitproberen. Tevens kunnen onze adviseurs u instrueren hoe u ergonomisch goed zit. Door middel van elektrisch verstelbare bureaus kunnen we de juiste hoogte voor u bepalen en zo uw bureaustoel juist instellen. 

Merken en modellen.

Al onze bureaustoelen zijn minimaal goedgekeurd volgens de EN 1335 NORM. Deze norm is een Europese norm waar de bureaustoelen wettelijk aan moeten voldoen. Tevens hebben we bureaustoelen die aan een strengere norm de NPR 1813 voldoen. Bureaustoelen in Den Bosch  van Comforto, Haworth, Dauphin, Grammer, Rovo, Giroflex kunt u bij ons in de showroom zien en uitproberen. Alle merken hebben bureaustoelen met een gestoffeerde rug en een netrug ook wel netweave genoemd.

Bureaustoelen actie in Den Bosch.

Het hele jaar door hebben we verschillende actie modellen bureaustoelen voor u. Verschillende actie bureaustoelen kunnen we uit voorraad leveren. We hebben we actie bureaustoelen vanaf € 249,- nieuw. Tevens hebben we vaak goede inruil bureaustoelen staan.  Deze stoelen zijn vanaf € 100,-.

Kortom voor actie bureaustoelen in Den Bosch moet u bij Versluis kantoorinrichters zijn.

Voor bureaustoelen Den Bosch kunt u terecht op de Rietveldenweg 88 te Den Bosch.

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

  maak contact voor meer advies

  1. Ergo thuis
  2. Proefplaatsing
  3. Zitinstructie
  4. Home

Vergaderstoelen - Bureaustoelen Den Bosch
De vergaderstoelen zijn leverbaar met een 4-poot, slede of wang onderstel.Een slede frame is makkelijk wanneer er vloerbedekking ligt. Bekleding in leder en onderstel in chroom geeft extra luxe.
Sedus - Bureaustoelen Den Bosch
Sedus Stoll AG Een bedrijf met traditie dat in zijn meer dan 140-jarige bestaan steeds opnieuw trends heeft gezet. Wat betreft ergonomie, productiemethoden en ecologie.
Rovo  - Bureaustoelen Den Bosch
De grote openingshoek van de bureaustoelen is de kern van het ROVO ergonomieconcept. Deze bewegingsvrijheid houdt het lichaam fit. Klik op de afbeelding om alle Rovo stoelen te bekijken
Klöber  - Bureaustoelen Den Bosch
Volgens Klöber is de mens niet gebouwd om te zitten. Zitten diende oorspronkelijk om kortdurend uit te rusten van inspanningen met de benen. De ergonomie van het zitten stelt zich ten doel belastinge...
Grammer / Nowy Styl  - Bureaustoelen Den Bosch
Grammer onderdeel van Nowy styl produceert stoelen voor kantoren, bioscopen, theaters, auditoria en congrescentra. Het totale aanbod voor zitcomfort op de werkplek onder één dak.
Giroflex - Bureaustoelen Den Bosch
Wie juist zit, beweegt. Werkstoelen die een gezonde, dynamische, actieve, beweeglijke manier van zitten mogelijk maken. Als bureaustoelen, vergaderstoelen, bezoekersstoelen of andere zitelementen.
Fantoni  - Bureaustoelen Den Bosch
De Fantoni stoelencollectie Elle staat voor comfort, elegantie en flexibiliteit. Van de harmonische vormgeving tot aan de netbespanning met goede een ergonomische ondersteuning.
Drabert  - Bureaustoelen Den Bosch
De doelstelling van een Drabertstoel is een optimaal samengaan van vorm, funktie en ergonomie. De moderne Drabert stoel kent dan ook vele uitvoeringen. Van stoffering tot technische mogelijkheden.
Comforto Haworth  - Bureaustoelen Den Bosch
Haworth, voorheen Comforto, houdt zich ruim 30 jaar bezig met het continu verbeteren van zitoplossingen. Ergonomie staat bij Haworth steeds centraal. Klik op de afbeelding en bekijk alle Haworth stoelen
Bureaustoel: Loket - Bureaustoelen Den Bosch
De ergonomische loketstoel heeft een verhoogde gasveer, een voetenring en glijdoppen. Loketstoelen voor balies, laboratoria en clean rooms. Klik op de afbeelding en bekijk alle loketstoelen
Bureaustoel: Directie - Bureaustoelen Den Bosch
De directiestoel is functioneel, biedt ruim comfort en is stijlvol. Stel uw stoel naar eigen smaak samen, varieer in uitvoering, stof of leer . Klik op de afbeelding en bekijk alle directiestoelen
Bureaustoel: 24 uurs - Bureaustoelen Den Bosch
Draait u 24 uurs ploegendiensten, wordt een zitplek zwaar belast? Dan is de 24 uurs stoel dé oplossing. Denk aan recepties, bewaking en meldkamers. Klik op de afbeelding en bekijk alle 24uurs stoelen
Bureaustoel NPR norm - Bureaustoelen Den Bosch
Een bureaustoel met norm NPR 1813 heeft nóg ruimere instelmogelijkheden dan NEN-EN1335! Grote en kleine personen zitten hierdoor ergonomisch goed. Klik op de afbeelding om alle NPR stoelen te bekijken
Bureaustoelen - Bureaustoelen Den Bosch
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.