u bevindt zich hier: Bureaustoel

Bureaustoel

Een bureaustoel op kantoor moet goed aan te passen zijn aan de gebruiker. We zitten tenslotte veel op kantoor. Een mens is van nature gebouwd om te staan, te lopen en te liggen. Door de bureaustoel in een juiste positie te stellen kunnen we verschillende lichaamsdelen zoveel mogelijk ontlasten. Een goede zithouding zorgt voor een gelijke drukverdeling in de ruggenwervel maar ook voor voldoende zuurstofgehalte in het bloed. De bureaustoel moet goed in te stellen zijn om dit te bereiken.

Volgens de Arbowet moeten de bureaustoelen voorzien zijn van in hoogte verstelbare armleggers. De zitting en rug moet goed in hoogte te verstellen zijn. De zitdiepte van de bureaustoel moet zo ingesteld kunnen worden dat we ca. 5cm ruimte hebben tussen de onderkant van het been en de voorkant van de zitting. Er zijn verschillende mechanieken voor bureaustoelen. De meest toegepaste mechaniek is de synchroon mechaniek.  De zitting en de rug van de bureaustoel is uit te voeren met diverse stoffen en kleuren. Elke stofsoort heeft verschillende kleuren en slijtvastheid. Deze slijtvastheid wordt uitgedrukt in Martindale touren. Hoe hoger des te beter.

Wij leveren kantoormeubelen in Breda, Den Bosch, Tilburg, Amsterdam, Eindhoven, Roosendaal, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Moerdijk, Vianen, Hoofddorp, Zoetermeer en vele andere plaatsen.

Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact opnemen met een van de bureaustoel en kantoormeubilair specialisten van Versluis kantoorinrichters op telefoonnummer

073 -8 000 266

Enkele merken bureaustoelen in ons assortiment zijn:

Sato Bureaustoel

Sato produceert stoelen voor kantoren, bioscopen, theaters, auditoria en congrescentra. Het totale aanbod voor zitcomfort op de werkplek onder één dak.

Fantoni Bureaustoel

De Fantoni stoelencollectie Elle staat voor comfort, elegantie en flexibiliteit. Van de harmonische vormgeving tot aan de netbespanning met goede een ergonomische ondersteuning.

Drabert Bureaustoel

De doelstelling van Drabert is een optimaal samengaan van vorm, funktie en ergonomie. De moderne Drabert stoel kent dan ook vele uitvoeringen. Van stoffering tot technische mogelijkheden.

Haworth Bureaustoel

Haworth houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met de ontwikkeling en voortdurende verbetering van zitoplossingen. Zo staat het thema ergonomie bij de stoelen van comforto steeds in het middelpunt.

Bureaustoelen NPR 1813 Bureaustoel

De bureaustoel met norm NPR 1813 moet aan alle arbo eisen voldoen. De versteltrajecten van de Npr 1813 bureaustoel van de diverse instellingen is groter. Hierdoor kunnen we nog meer mensen ergonomisch goed laten zitten.

Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

  maak contact voor meer advies

  1. Home

Sedus - Bureaustoel
Sedus Stoll AG Een bedrijf met traditie dat in zijn meer dan 140-jarige bestaan steeds opnieuw trends heeft gezet. Wat betreft ergonomie, productiemethoden en ecologie.
Rovo  - Bureaustoel
De grote openingshoek van de bureaustoelen is de kern van het ROVO ergonomieconcept. Deze bewegingsvrijheid houdt het lichaam fit. Klik op de afbeelding om alle Rovo stoelen te bekijken
Klöber  - Bureaustoel
Volgens Klöber is de mens niet gebouwd om te zitten. Zitten diende oorspronkelijk om kortdurend uit te rusten van inspanningen met de benen. De ergonomie van het zitten stelt zich ten doel belastinge...
Grammer / Nowy Styl  - Bureaustoel
Grammer onderdeel van Nowy styl produceert stoelen voor kantoren, bioscopen, theaters, auditoria en congrescentra. Het totale aanbod voor zitcomfort op de werkplek onder één dak.
Giroflex - Bureaustoel
Wie juist zit, beweegt. Werkstoelen die een gezonde, dynamische, actieve, beweeglijke manier van zitten mogelijk maken. Als bureaustoelen, vergaderstoelen, bezoekersstoelen of andere zitelementen.
Drabert  - Bureaustoel
De doelstelling van een Drabertstoel is een optimaal samengaan van vorm, funktie en ergonomie. De moderne Drabert stoel kent dan ook vele uitvoeringen. Van stoffering tot technische mogelijkheden.
Comforto Haworth  - Bureaustoel
Haworth, voorheen Comforto, houdt zich ruim 30 jaar bezig met het continu verbeteren van zitoplossingen. Ergonomie staat bij Haworth steeds centraal. Klik op de afbeelding en bekijk alle Haworth stoelen
Bureaustoel: Loket - Bureaustoel
De ergonomische loketstoel heeft een verhoogde gasveer, een voetenring en glijdoppen. Loketstoelen voor balies, laboratoria en clean rooms. Klik op de afbeelding en bekijk alle loketstoelen
Bureaustoel: Directie - Bureaustoel
De directiestoel is functioneel, biedt ruim comfort en is stijlvol. Stel uw stoel naar eigen smaak samen, varieer in uitvoering, stof of leer . Klik op de afbeelding en bekijk alle directiestoelen
Bureaustoel: 24 uurs - Bureaustoel
Draait u 24 uurs ploegendiensten, wordt een zitplek zwaar belast? Dan is de 24 uurs stoel dé oplossing. Denk aan recepties, bewaking en meldkamers. Klik op de afbeelding en bekijk alle 24uurs stoelen
Bureaustoel NPR norm - Bureaustoel
Een bureaustoel met norm NPR 1813 heeft nóg ruimere instelmogelijkheden dan NEN-EN1335! Grote en kleine personen zitten hierdoor ergonomisch goed. Klik op de afbeelding om alle NPR stoelen te bekijken
Bureaustoelen - Bureaustoel
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.