u bevindt zich hier: Bureaus

Bureaus

Het grootste onderdeel van een werkplek is het bureau. In het assortiment van Versluis kantoorinrichters zijn de alle modellen bureautafels goedgekeurd volgens de gestelde eisen in de Arbowet. Enkele eisen voor de bureaus in deze Arbowet zijn:

*  De bureautafel moet in hoogte instelbaar zijn van 62 tot 85cm.

* Er moet voldoende mogelijkheid zijn voor het opbergen van kabels

* Het bureaublad mag niet reflecteren

* De afstand van de aanzitzijde en het frame van het bureau moet voldoende zijn

De bureaus moeten ook een goede uitstraling hebben om de totale sfeer op het kantoor te brengen. De uitstraling van het bureau wordt bepaald door de bladkleur, kleur frame, type onderstel en bladmateriaal. Bladkleuren zijn er heel veel. Van uni kleur tot houtdecors. De verschillende merken van bureautafels hebben veel kleuren voor frame. Er zijn verschillende type onderstellen voor een bureautafel. We kennen een O-poot, N-poot, T-poot, C-poot en een wangenonderstel. De bladen van de burotafels zijn verkrijgbaar in spaanplaat met decor in 13, 16, 22 en 25mm dik, houtfineer en volkern.

Merken

Als importeur en partnerships met diverse fabrikanten is Versluis kantoorinrichters merk onafhankelijk en kan u een ruime keuze aanbieden, zodat we altijd wel een bureau vinden die bij u past. Enkele merken bureaus zijn:

Robberechts Bureaus

Robberechts is een staalverwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van: roldeurkasten, draaideurkasten en diverse kantoormeubellijnen.

Vepa Bureaus

Vepa is één van de meest veelzijdige kantoor- en project-meubelfabrikanten van Nederland. Standaard is bij Vepa niet standaard. Als wensen veranderen, waarom zou een kantoor dan onveranderlijk zijn?

Vario Bureaus

Vario is een fabrikant van hoogwaardige kantoormeubelen met een goede prijs/prestatie verhouding. Daarbij is de eenvoud, diversiteit van bureautafel afmetingen en materiaal keuze de grote kracht van deze meubellijnen.

Voortman Bureaus

Voortman is een nederlandse bureaumeubelfabrikant. Voortman maakt single werkplekken, duo werkplekken en benchesopstellingen. naast het produceren van bureaus nmaken ze tevens roldeurkasten en schuifdeurkasten.

In onze showroom van 400m2 aan de Rietveldenweg 88 in 's-Hertogenbosch hebben we een ruime collectie van bureaus staan. Onze adviseurs kunnen u alle informatie en mogelijkheden van de verschillende modellen bureaus verstrekken. Wij leveren in heel Nederland. Onze eigen logistieke afdeling is wekelijks in Breda, Tilburg, Roosendaal, Den Bosch, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Denhaag en Amsterdam.

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

  maak contact voor meer advies

  1. HNW
  2. Home

Robberechts bureaus - Bureaus
Robberechts is een staalverwerkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van: rolluikkasten, draaideurkasten en diverse kantoormeubellijnen.
Bureaus Voortman - Bureaus
Maat in kantoorinrichting. Dit is het motto van Voortman bij het ontwerpen, produceren en inrichten van moderne functionele werkomgevingen.
Bureaus Vepa - Bureaus
Vepa is één van de meest veelzijdige kantoor- en project-meubelfabrikanten van Nederland. Standaard is bij Vepa niet standaard. Als wensen veranderen, waarom zou een kantoor dan onveranderlijk zijn?
Bureaus Vario NIEUW - Bureaus
VARIO CHANGE is een modern zit/sta tafel systeem dat voldoet aan de hoogste normen voor ergonomie, functionaliteit en tijdloos design. VARIO CHANGE ontving het gerenommeerde RED DOT DESIGN AWARD 2014.
Bureaus Vario - Bureaus
Vario is een fabrikant van hoogwaardige kantoormeubelen met een goede prijs/prestatie verhouding. Daarbij is de eenvoud de grote kracht van deze meubellijnen.
Bureaus - Bureaus
Een bureau moet naast de gestelde arbo eisen aan meer voldoen. Een bureau moet functioneel zijn en ook een goede uitstraling hebben om de totale sfeer op het kantoor te brengen.
Bureaus - Bureaus
Diverse aanbiedingen bureaus; ergonomische verstelbare bureaus verstelbaar met slinger nu al vanaf €195,-. Let op, want OP = OP