u bevindt zich hier: Buitenmeubilair

Buitenmeubilair

Versluis kantoorinrichters kijkt verder dan het kantoor. Ook voor buiten hebben we meubilair. Bij kantoren zie je dat men buiten staat te roken. Of bij deze bedrijven heeft men ook een tuin. Hiervoor hebben we een diversiteit aan buitenmeubilair. Buitenmeubilair tref je ook aan bij andere sectoren zoals het onderwijssector en zorgsector. Meestal is dit in combinatie met rokers. Het buitenmeubilair hier is een goede parasol, statafel en of picknick tafel.

Buitenmeubilair voor de Horeca

Wij leveren ook buitenmeubilair aan de horeca. Buitenterrassen, strandpaviljoens en andere eet- drankgelegenheden buiten. In de horecasector moet buitenmeubilair aan meer eisen voldoen dan de standaard stoelen en tafels. Bij terrassen en strandpaviljoens moet het buitenmeubilair licht zijn en stapelbaar zijn.

Design

Ook buitenmeubilair heeft verschillende designs. Smaken verschillen dus voor ieder is design anders. een trend van de laatste jaren is buitenmeubilair gemaakt van oud steigerhout. Buitenmeubilair van steigerhout is in verschillend enorm in kwaliteit. De kwaliteit is de oudheid van het hout ofwel hoeveel jaar is het buiten al gebruikt. Vaak is het zo hoe meer jaar hoe beter de kwaliteit. Binnen ons assortiment hebben we ook Italiaans design. Deze buitenmeubelen zijn vervaardigd van gietijzer. Het is weersbestendig heeft een schitterend design van topkwaliteit.

In samenwerking met een aantal fabrikanten kunnen we u een uitgebreid assortiment aanbieden van buitenmeubilair. Buitenmeubilair voor alle seizoenen.

In vele steden en op diverse stranden hebben we reeds buitenmeubilair mogen leveren. Scheveningen, Zeeland, Den Bosch, Utrecht, Veghel, Eindhoven, Oss, Waalwijk, Rotterdam.

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

  maak contact voor meer advies

  1. Home

Horeca - Buitenmeubilair
Van bruin café stoelen tot trendy loungeclub banken, van knusse lunchroom tafeltjes tot een geheel eigentijds restaurant? Bij ons bent u aan het juiste adres!
Kantine stoelen - Buitenmeubilair
Kantine of ook wel bedrijfsrestaurantstoelen moeten eenvoudig in onderhoud zijn. De materialen en kleuren geven de ruimte sfeer en uitstraling die u wenst.