u bevindt zich hier: Budget meubelen

Versluis Kantoorinrichters heeft voor ieder budget kantoorinrichting

                                       Budgetmeubilair

Bij budgetmeubilair of huislijn denkt men vaak aan mindere kwaliteit. Wij, Versluis kantoorinrichters, hebben juist gemeend dit niet te doen. Budgetmeubilair is niet slecht. Budgetmeubilair is beperkter in functionaliteit en uitvoeringen. Door een selectief assortiment samen te stellen zijn we tot een programma gekomen waarmee we met voordelige prijzen een kantoor toch compleet kunnen inrichten. Het budgetmeubilair is ook snel leverbaar. We kunnen het meubilair aanbieden om af te halen bij ons magazijn, knock down of gemonteerd. Uiteraard kunnen we u een compleet voorstel aanbieden inclusief transport, inhuizen en montage. Dit hebben reeds in vele plaatsen gedaan, Den Bosch , Breda , Eindhoven , Waalwijk , Tilburg , Oss , Veghel , Uden , Best , Raamsdonkveer , Oosterhout , Utrecht en de rest van de Randstad.

                                                                Soorten budgetmeubelen

Wij hebben ons budgetprogramma verdeelt in bureaus, opbergen, stoelen en overige. In iedere categorie zijn diverse modellen en uitvoeringen te verkrijgen. Een voorbeeld hiervan is onze categorie opbergen Budget ofwel voordelige  kasten en ladeblokken. Hier vindt u Roldeurkasten , Ladeblokken met 3 laden en Ladeblokken voorzien van hangmaplade en schuifdeurkasten. Bent u op zoek naar 2-deurskasten, archiefrekken of vitrines? Ook deze kunnen we u voordelig aanbieden. Uiteraard kunnen we de verschillende kantoorkasten naar wens voor u inrichten. De categorie bureaus en stoelen spreken voor zich. Kantine stoelen , kantine tafels , barkrukken kunt u budgetmeubilair overig vinden. Zoekt u een meubel wat u niet bij onze budgetmeubilair kunt vinden? Aarzel niet bel 073 – 8 000 266 en vraag naar een van onze adviseurs. Wij kunnen zeker een juiste oplossing aanbieden.

Kwaliteit/ materiaal/ uitvoering van voordelige kantoormeubelen

 Het budgetmeubilair is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De meest gebruikte afmeting van een bureautafel is 160x80 en 180x90cm. De bureaus zijn hoogte instelbaar volgens de Arbowet. Voor de roldeurkasten is dat een afmeting van 198hx120br cm. De schuifdeurkasten met akoestische deuren worden doorgaans als halfhoge kast toegepast. De meest toegepaste kleur van frames, ladeblokken en kasten is wit of zilver (ral 9006). De bladen van de bureaus zijn van spaanplaat met kunststof top en onderkant. De randen zijn 2mm ABS.

Versluis Kantoorinrichters hebben eigen ervaren bezorgers en monteurs, wij bezorgen onder andere in Den Bosch, Breda, Boxtel, Oisterwijk, Schijndel, Drunen, Vlijmen, Oss, Rosmalen, Vught, Veghel, Uden en andere plaatsen in Nederland. 

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

  maak contact voor meer advies

  1. Budget

Budget meubilair - Budget meubelen
Zeer aantrekkelijk geprijsde meubelen voor de beginnende ondernemer, voor uitbreiding of voor thuis