u bevindt zich hier: Assenburg en Aspa

Assenburg en Aspa 

Aspa en Assenburg producten als bureautafels, kasten en ladeblokken zijn bij vele organisaties in gebruik. Versluis Kantoorinrichters hebben nog enkele onderdelen op voorraad. Wij kunnen nog steeds de sloten en sleutels van de Aspa en Assenburg kasten en ladeblokken aan u leveren. Mail hiervoor het slotnummer en merk van de kast.

Enkele bureaulijnen van Aspa en Assenburg( voorheen ook SAMAS) zijn: T-system, Facility, Portal, Double 8, Zone, Mezza. Deze worden niet meer geproduceerd. Versluis kantoorinrichters heeft hiervoor de oplossing. Door dezelfde bladmaterialen, kleuren en specificaties kunnen we hele goede look a likes maken. Enkel een kenner ziet het verschil.

Doordat wij nog onderdelen van Aspa en Assenburg meubilair hebben, kunnen wij nog steeds dit kantoormeubilair repareren. Onze monteurs zijn goed opgeleid en zeer ervaren. Kortom Aspa en Assenburg meubelen zijn niet meer leverbaar, maar Versluis Kantoorinrichters heeft diverse oplossingen om uw huidige kantoormeubilair in tact te houden en uit te breiden.

Wilt u meer weten stuur dan een e-mail.

 

  maak contact voor meer advies

  1. Stoelenreiniging
  2. Reparatie

Bureaus - Assenburg en Aspa
Een bureau moet naast de gestelde arbo eisen aan meer voldoen. Een bureau moet functioneel zijn en ook een goede uitstraling hebben om de totale sfeer op het kantoor te brengen.
Budget meubilair - Assenburg en Aspa
Zeer aantrekkelijk geprijsde meubelen voor de beginnende ondernemer, voor uitbreiding of voor thuis