u bevindt zich hier: Akoestiek

Akoestiek

Een verantwoorde akoestische omgeving in bijvoorbeeld kantoren, huizen en restaurants is essentieel voor het dagelijks functioneren in deze ruimtes. In de huidige architectuur worden veel harde (lees: geluidreflecterende) materialen toegepast zoals beton, stenen vloeren en glas. Door het gebrek aan zachte, geluidabsorberende, materialen wordt er een akoestisch slecht milieu gecreëerd. De norm voor de nagalmtijd in woon/werkruimtes is 0,5-0,7 seconde maar 1,5 seconde is geen uitzondering. Het resultaat is dat verbale communicatie zeer moeilijk en vermoeiend wordt en zich kan uiten in fysieke klachten.

Versluis kantoorinrichters heeft de perfecte oplossingen om een akoestisch product in een kantoor, huiselijke of andere omgeving te integreren. Deze unieke designpanelen gecombineerd met superieure nagalmabsorberende foam met hoogwaardige materialen. Voldoende toepassing om de nagalmtijd met meer dan 50% te reduceren.  

Versluis kantoorinrichters heeft toepassingen in diverse afmetingen kleuren voor aan de wand, plafond vast of hangend. gepersonaliseerd en in begroeiing. Vele relaties hebben deze acoustic oplossing reeds toegepast. De adviseurs van Versluis kantoorinrichters zijn opgeleid en werken met gekwalificeerde partners.  Bel 073-8000266

Wij rekenen exact uit wat uw ruimte nodig heeft.

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

 

  maak contact voor meer advies

  1. Akoestiek
  2. HNV
  3. HNW
  4. Home

Wandpanelen - Akoestiek
Een trend bij bedrijven zijn grote open kantoorruimtes. Helaas versterken dit soort ruimtes ook het geluidsniveau op de werkplek. (akoestische) wandpanelen bieden hier een oplossing
Scheidingswanden - Akoestiek
Alhoewel de nadruk ligt op visuele scheiding tussen bureaus zijn door toepassing van verschillende vullingen geluidsabsorberende oplossingen mogelijk.
Plafondpanelen - Akoestiek
Ceiling Stage, ontworpen voor plafond toepassingen, kan ook tegen wanden geplaatst worden. Baffle Deluxe een vrijhangend akoestisch paneel aan beide zijden bekleed met exclusieve wol of bedrukte stof.
Decoratieve wanden - Akoestiek
Custom Art NF is een in grijs aluminium ingelijst paneel dat bekleed is met een digitale print naar keuze. Custom Art NF panelen bieden een all-in-one akoestische design oplossing.