u bevindt zich hier: Akoestiek problemen

Akoestiek problemen

 In open kantoortuinen, vergaderruimtes, sociale ruimten als kantine, restaurant en ontvangst zijn meerdere personen tegelijk aanwezig. Hierdoor ontstaat geluid. Vaak heeft men dan een probleem met de akoestiek. Er kunnen tevens akoestiek problemen ontstaan wanneer er veel harde materialen worden toegepast. Denk aan grote ramen, betonnen vloeren industrial look van het plafond. Wij Versluis kantoorinrichters hebben diverse oplossingen voor akoestiek.
Iedere situatie heeft een andere oorzaak voor akoestiek en heeft ook een andere oplossing voor akoestiek nodig.
 
Welke mogelijkheden zijn er?
 
Scheidingswanden
Scheidingswanden zijn wanden/panelen die tussen de bureaus en werkplekken worden geplaatst. Deze wanden kunnen op zich zelf staan of vrij staan. De scheidingswand is een akoestisch paneel die is opgebouwd uit een frame overtrokken met een stof of metaal. Een goede scheidingswand is voorzien van akoestische mousse. Deze mousse zorgt ervoor dat het geluid wordt geabsorbeerd waardoor de akoestiek op de werkplek wordt verbetert.
 
Wandpanelen
In algemene ruimtes kunnen geen scheidingswanden geplaatst worden. Echter is er wel een probleem met de akoestiek. Bij deze situaties passen we wandpanelen toe. Wandpanelen kunnen we toepassen aan de muur maar ook aan het plafond. Een wandpaneel aan de muur is gemaakt van een lichtmetalen frame met akoestische schuim. Het schuim wordt overtrokken met stof. Op deze stof kan een gepersonaliseerde foto worden afgebeeld. Het wandpaneel geeft de akoestiek een positief resultaat. Wandpanelen voor aan het plafond worden gemonteerd door middel van klitteband. De inhoud van de ruimte bepaalt hoeveel wandpanelen aan het plafond nodig zijn om het optimale resultaat in akoestiek te bereiken.
 
De adviseurs van Versluis kantoorinrichters hebben een goede opleiding gehad om de akoestiek in de ruimte te verbeteren. In onze showroom Den Bosch hebben we verschillende akoestische oplossingen. We hebben diverse kantoren en ruimtes mogen verzorgen van akoestische oplossingen. Wellicht kunnen we bij u in de omgeving een oplossing laten zien.
 
Enkele plaatsen zijn Den Bosch Breda Amsterdam Den Haag Almere Utrecht Oss Veghel Eindhoven Rotterdam .

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

 

  maak contact voor meer advies

  1. Akoestiek
  2. HNW
  3. Callcenter
  4. HNW

Wandpanelen - Akoestiek problemen
Een trend bij bedrijven zijn grote open kantoorruimtes. Helaas versterken dit soort ruimtes ook het geluidsniveau op de werkplek. (akoestische) wandpanelen bieden hier een oplossing
Scheidingswanden - Akoestiek problemen
Alhoewel de nadruk ligt op visuele scheiding tussen bureaus zijn door toepassing van verschillende vullingen geluidsabsorberende oplossingen mogelijk.
Plafondpanelen - Akoestiek problemen
Ceiling Stage, ontworpen voor plafond toepassingen, kan ook tegen wanden geplaatst worden. Baffle Deluxe een vrijhangend akoestisch paneel aan beide zijden bekleed met exclusieve wol of bedrukte stof.
Hang Elementen - Akoestiek problemen
Verbluffend licht en akoestische prestaties in één. Dat is het spraakmakende concept van Acoshape+. Met hoogstaande akoestische technologie en fraaie lichtontwerpen.
Decoratieve wanden - Akoestiek problemen
Custom Art NF is een in grijs aluminium ingelijst paneel dat bekleed is met een digitale print naar keuze. Custom Art NF panelen bieden een all-in-one akoestische design oplossing.