u bevindt zich hier: Adviesbureau projectinrichting

Adviesbureau in Kantoorinrichting

 

Versluis Kantoorinrichters is een adviesbureau en projectinrichter. Onafhankelijk advies en breed assortiment kantoormeubelen. Thuis, kantoor en projecten.

Voor een juiste kantoorinrichting heeft u geen kantoorvakhandel nodig maar een adviesbureau. Versluis kantoorinrichters is een adviesbureau op het gebied van kantoorinrichting. Een plaatje zegt niet veel. U heeft een totaal advies nodig. Adviesbureau Versluis maakt een afgestemd programma van eisen uitgewerkt op uw organisatie. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen daarom u een advies geven. organisaties met beperkte keuze fabrikanten of enkel eigen merk zijn niet in staat als adviesbureau in kantoorinrichting op te treden.

Plan van aanpak van een adviesbureau in kantoorinrichting.

 De adviseurs van Versluis gaan als volgt te werk.

Een adviesbureau heeft adviseurs die meer bieden dan enkel een product en prijs.Wij adviseren een oplossing en niet vanuit een produkt. Adviesbureau Versluis komt in heel Nederland. Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring en training gehad. Ons adviesbureau is gevestigd in 's-Hertogenbosch aan de Rietveldenweg 88.

Benieuwd naar de mogelijkheden, maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

 

  maak contact voor meer advies

  1. HNW
  2. Advies

Showroom - Adviesbureau projectinrichting
Kom langs in onze showroom in 's-Hertogenbosch en laat ons u inspireren ! Versluis kantoorinrichters is een adviseur in kantoorinrichting met meer dan 60 jaar ervaring.